HTML

J. Himmm : Masszázs

Masszörnő voltam, aki, amig ebben a szakmában dolgozott, szerette a munkáját! Aztán, egyszer, úgy döntöttem, hogy a megtörtént eseményekről könyvet írok. Hogy miért? Azért, hogy megismerjétek Önmagatokat és Rajtatok keresztül Engem is!

Friss topikok

Linkblog

EGY 27 ÉVES FOCISTA!

2011.01.16. 09:48 J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása

 Soha nem értettem, hogy a dolgok miképpen hatottak rám. Voltak nagyon húzós helyzetek, egy- egy találkozás alkalmával, mégsem voltak rám semmilyen hatással. Aztán volt olyan is amikor, belül, egy pillanat alatt megváltozott minden! 

Én is néztem pornó filmeket, és láttam erőszakosabbakat is. Ezek mindig nagyon felkavartak, és nem értettem, miért van szükség arra, hogy az emberek kifordulva önmagukból, olyat tegyenek a testükkel, vagy a másik ember testével, ami fáj.

Az, hogy valaki meddig képes megőrizni a potenciáját, egyenesen arányos egy rakás öröklött génnel, a fejükben lejátszódó egészséges öntudattól, és attól is, hogy mennyire vigyáznak a testükre.

                  Ezek tények - amit lehet kezelni, befolyásolni - vagy éppen erőszakos módon felülírni.

                                               ...............

                          Akkoriban látogattam el, egy 55 éves férfihoz, aki egyedül élt a házában.

A masszázs végén, azt mondta, hogy van egy kis „meglepetése”; és ha ebben én segítek neki, akkor gazdagon megfizeti a fáradozásomat.

Elővett egy függönykarikát, és arra kért, hogy ezt helyezzem fel a péniszére, segítve neki abban, hogy minél tovább képes legyen visszatartani az ejakulációját.

Csak néztem a koszos fadarabot a remegő kezében, és undor fogott el. Valahol belül tudtam, hogy ez nem jó. Arra kértem, hogy ne tegyen magával ilyet, mert ez nagyon gyorsan a 100% – s impotenciához vezetheti. De ő nem hallgatott rám. Végig néztem, hogyan nyomorgatja vértelen farkát, és a vörös ábrázata, még most is a szemem előtt van. Üresség volt bennem, és rengeteg hányinger

 

(MEGOSZTOM MAJD AZ EMBEREKET? ÉS AKKOR MI VAN?

Mondd Júlia, felkészültél arra, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, amit írsz?

Hogyan fogod megélni, túlélni a kritikát és a téged ért negatívumokat”? 

Nem vagyunk egyformák, éppen ezért nem lehet mindenkire ráhúzni egy adott méretet. Van, akinek szűk lesz, és lesz olyan is, akire nagyon bő.

A képmutatás egy Magyar betegség! Nem baj. A betegségből ki lehet gyógyulni kinek gyorsabban, megy, kinek lassabban – előbb vagy utóbb időben!)

                                              …………………………….
 

A MAI FÉRFIAK NAGYON NAGY NYOMÁS ALATT ÉLNEK!


 

Ha ehhez társul még egy frigid feleség, alkohol, drogok, megerőltető munka, egy hatalmaskodó főnök, buta kollégák; ez aztán képes betenni a potenciának…

Akkoriban, párhuzamosan a masszázzsal - egy technikát alkalmaztam - ami sokat segített abban, hogy ne a saját energiámat használjam a munkámban.

Ettől egy élő csatornává változtam, amin keresztül halad az energia, és feltölti az embereket. Képes voltam gyógyítani, és ami a legfontosabb volt, hogy nekem is jutott belőle bőven.

                       Sok pénzt fizettem ki arra, hogy magasabb szintre tudjak lépni ebben a tudásban.

             AKKORIBAN A PÉNZ NEM VOLT HŰSÉGES HOZZÁM, JÖTT ÉS MENT AZ ÉLETEMBEN!

Mégis, boldog voltam, mert gyógyító lettem a magam módján, aki a vendégeinek tartogatta a lehetőséget arra, hogy jobban érezhessék magukat a bőrükben!

                                                                                 .................................

Néha eljutottam szórakozni, fürdőbe, vacsorázni, és jó érzés volt, hogy megtehettem azt, amire éveken keresztül nem volt alkalmam.

                                De mégis,az igazán fontos dolgok nem voltak jelen az életemben.

Már alig volt kapcsolatom a régi szeretőmmel, és én készen álltam arra, hogy ezt a szalmaszálat is elengedjem. Túl sokszor jutott eszembe, hogy a „valamit valamiért” elve, itt és most, belép az életembe, és benyújtja nekem a számlát!

                       Persze, nagy ívben tojtam rá, mert boldoggá tett a tudat, hogy adhatok!

                                         …...............................

 

Hirtelen május lett, és az emberek kezdtek egyre kevesebb ruhába járni. Akkoriban fedeztem fel magamban azt az újabb tulajdonságomat, hogy a szembejövő férfiakat nézve, „átláttam” a ruhájukon, mintha meztelenek lennének!

   Persze, ez nem arról szólt, amit a pasik „játszanak” a hiányos öltözetű leánykákkal, ez valami teljesen más volt!

Szórakoztatott és hagytam, hogy elragadjon a képzelet. Kíváncsi voltam, igaz-e amit látok ruhában, azzal összehasonlítva, amikor a vendégeim meztelenül fekszenek az ágyamon.

                                 Meglepően magas arányérzékkel lettem ez által megáldva. 

 

ÉS AKKOR, ÚJ LEHETŐSÉG KOPOGTATOTT!


 

Május közepén a barátnőm, egy hölgyhöz vitt el, aki maga is MASSZŐR volt. Ismerősként üdvözöltük egymást, mert gyerek korunk óta többször is találkoztunk már. 

Társat keresett a bérelt lakásába, akivel együtt tud dolgozni, és fele - fele arányban fizethetik a felmerülő költségeket! Ez sokkal több kiadást jelentett nekem, de meg sem fordult a fejemben, hogy nemet mondjak…
 

                               „Egy fix hely, ahol masszírozhatok! Ez igazán pozitív”!

 

Az új helyzethez új hirdetés dukált: „Különös, és különleges masszázs: egyszerűségében a tökéletessége! Hétvégén is hívható, kedves, kiegyensúlyozott masszőrnő vagyok! Hölgyek, urak, párok, bátran hívjanak! Tel… 

                         Beköltöztem hát a sivár kisszobába, és elkezdődött egy újabb fejezete életemnek.

                                        A célom az volt, hogy a szobám, olyan igazán „Júliássá” váljon…

Megszokni az újat, nehéz volt, merrt a vendégkör, akik eljárnak masszíroztatni, érzékenyebb, riadtabb fajta, velük aztán óvatosan kellett bánni!

                                   De az én hirdetésem turbóra kapcsolt, és egyre jöttek a férfiak.

Még mindig az újságban hirdettem, így aztán nem volt lehetőségük a vendégeknek látni engem, éppen ezért

mindenki arra volt kíváncsi, hogyan nézhet ki, az a nő, akivel a telefonba kedvesen diskurálnak.

 

Azt mondták az éjszakai embereim, hogy érzéki hangom van, de a kíváncsiskodókat ez nem elégítette ki. Mindent tudni akartak: milyen az alakom, súlyom, korom, fejem, melleim, még azt is, hogy borotvált vagyok-e?

Sokszor kiakadtam ezektől, a butaságoktól, és nem akartam megérteni mi köze van ennek a munkámhoz…

De, butaság volt tőlem, hiszen ők férfiak - méghozzá vizuális lények - akik máshogyan látnak és gondolkodnak mint mi nők!

Mindig volt min meglepődnöm és ettől aztán óriási csorbát szenvedett az önértékelésem. Ráadásul én sem láttam magamat szépnek! Bizony, nem egyszer megtörtént az amikor a vendég az ajtóban sarkon fordult, és úgy hagyott ott, mint eb a Szaharát!

              Nem tehettem semmit, mert ezek, olyan pillanatok voltak, amin keresztül kellett rágjam magamat.

        „Az emberek, csak a vége miatt jönnek”? – sokszor tettem fel magamnak ezt a kérdést!

 

Alig volt férfi, aki ne kérte volna a levezetést. A kolléganőm, mindig azzal viccelődött, hogy Ő egy „főállású f… verő”! Perzse, jókat nevettünk ezen, de igazából nem volt olyan vicces!
 

        Ez is része volt a munkámnak - sőt, a pésziszük is a testük része volt - ezt tudomásul kellett vennem.

  És végre eljutottam arra a pontra, amikor a dolgok, és a testrészek kezdtek a helyükre kerülni a fejemben.

                                                …………………………….

                       Néha még elmentem házhoz masszírozni, persze csak akkor, ha ismertem a telefonálót…
 

                                                                  És újra jelentkezett szőke tündérem, Ákos is!

Amikor megérkeztem ismerősként fogadott. Volt ebben valami ellenállhatatlan, amitől az ember lánya vonzónak érezte magát a jelenlétében.

A levegő, forrón kavargott körülöttünk, érezhető volt a feszültség, már abban a percben, ahogy elkezdődött a masszázs. Nyögdécselve feküdt a matracon, ezzel is jelezve, mennyire jól érzi magát a bőrében, aztán megfordult és ott meredezett az óriásra dagadt pénisze az orrom előtt.

Itt és most le kell írnom, hogy ne feledjem el közölni azokat a felismeréseket, amik a munkám során nagy szolgálatot tettek nekem! Persze évekkel később is, de, soha nem akkor, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rájuk.

                                                                                           ....................

Ákos és a pénisze… Ilyenkor az ember azt gondolja: - „ENGEM kívánnak” (!), – de közben ez csak egy illúzió!

Az elme, és főleg a férfiak felizgult elméje, nem feltétlenül kapcsolja össze a vágy tárgyát, és az éppen jelenlévő nőt. Ha történés van, ez totálisan mindegy nekik! Tetszik, vagy nem tetszik, ezek tények! Ilyenkor az ember csak „megragadja a felkínált alkalmat” és él vele! Mert ezek, a soha vissza nem térő alkalmak.

Volt jó pár ilyen történet a hét év alatt, és nem szégyellem leírni, hogy mennyire jól esett az a kitüntetett figyelem; ami nem is nekem szólt! De most mondjátok meg nekem, ki bánta akkor azokat - én, biztos, hogy nem! J

                           

   SZÉDÜLT TŐLÜK A FEJEM, ÉS ÉN IMÁDTAM EZT A SZÉDÜLETET!

 

A hirdetési újságot sokféle ember vásárolta. Soha ennyi típust, különféle életekkel, érzésekkel, és hatással!

Volt közöttük gazdag, szegény, koszos (akit szívesen fürdettem meg) makulátlanul tiszta, erős, gyenge, nyomorék, egészséges, szép, csúnya, okos, buta, és megannyi foglalkozást űző ember! PL. mozdonyvezető szakács, kovács, kőfaragó, színész, hivatásos sportoló, rendőrnyomozó, gengszter, politikus, újságíró, festő, költő, lakberendező, humorista, meleg aktivista, rasszista, drogárus, ügyész, bíró aki szép ruhában, és olyan is, aki a munkából szaladt hozzám lazítani!

            Sokat beszélgettem a kolléganőmmel, amikor éppen egyikünknek sem volt vendége.

Ő sokkal tapasztaltabb volt nálam, és mi ketten, rengeteg sztorit megosztottunk egymással. Ezek, sokat segítettek abban, hogy jobban lássam magamat, és a környezetemben megforduló férfiakat.

     Két hirdetésem is futott az újságban párhuzamosan, és én, hol lakáson, hol pedig idegenben dolgoztam.

Egyszerűen voltak férfiak, akiknek az volt a fontos - mert azt szerették - hogy az otthonuk biztonságában masszírozzák őket! Ezt aztán, idővel teljesen leépítettem, mert sokkal célszerűbb volt egy biztonságos helyen dolgozni. Persze, nagyon sajnáltam az akkori vendégeimet, de a sok új vendég, kárpótolta őket!

Visszatérve a kolléganőmmel folytatott beszélgetésekhez; egy alkalommal elmondtam neki, micsoda jó pasit ismertem meg - és akkor kiderült - hogy ő is nagyon jól ismeri Ákost!

                                           Sőt, egy sokkal mélyebb oldalát is megtapasztalta már régebben!

                              (Mit tesz Isten, valamikor évekkel korábban komoly viszonyuk volt egymással.)

                     Akkor és ott úgy beszélt Ákosról, mint arról a férfiról, akit képes volt egykor szeretni!


 

MERT A SZERELEM FONTOS AZ EMBER ÉLETÉBEN!


 

Sokat segít, és egyben ront is, abban a világnézetben, hogyan lásd önmagad ebben a kivételes helyzetben - úgy ahogy csak egy külső szemlélő képes erre - de te, éppen akkor, soha!

Amikor ehhez a ponthoz értem az életemben, azt éreztem, hogy nemcsak anya, eltartó, robotgép és rabszolga a nevem; hanem olykor – olykor egy érző NŐ is!

                          Valódi, hús – vér, befogadó, elfogadó, puha, lágy, nyitott és pozitív NŐ!

Éreztem, hogy az utamat járom. Kaptam is az égiektől egy erre vonatkozó megerősítést, amit nagyon nehezen illesztettem be az elmúlt évekbe, oda, ahová mindig is illett volna:

             „Isteni lényemnek nincs szüksége a külvilág elismerésére, mert vagyok, aki vagyok!”
 

Mindig egyszerűen éltem, és nehezen értettem meg, hogy a személyiségünket az ilyen egyszerű dolgok befolyásolják igazán!

Ilyen például a zene, amit szívesen hallgatunk. A  film, amit képesek vagyunk egymás után többször is megnézni, aztán ebbe az osztályba tartozik a művészet, valamelyik nekünk tetsző ága, és aztán ehhez jönnek még a színek, amik körülvesznek a világunkban, és az anyagok, amiket szívesen érintünk…

Hihetetlenül sok minden van, ami nem tudatosan, de befolyásolja azt; ki és milyen ember válik belőlünk ebben az életünkben!

A filmek között is kimagasodik egy pár, amit éjjel – nappal szívesen néztem. Hol azért, mert szomorú voltam, hol, azért mert éppen minden a helyén volt az életemben!

Pl.: A nagy kékség, 9 és 1/2 hét, Szex, hazugság, videó, Felföldi, Szerelmünk lapjai, vagy a Szív hídjai, a Harcosok klubja, Volt egyszer egy Amerika, Parfüm, Összeomlás, Alul semmi, Lánglovagok, Holtpont, Büszkeség és Balítélet, Vad vágyak, Közelebb, Alfie, Elemi ösztön, és a Szenvedélyek viharában…

Aztán ott vannak a zenék, amik ugyanúgy, ahogyan az étel, amit megeszem a „mindenevők” kategóriába tartoznak.

PL. Solar Fields, Pink Floyd, The Chemical Brothers, DeCibelle, Crystal Method, Moodswings, Keane (az egyik nagy kedvencem) New Order, Underworld, Michael Jackson, Bliss, George Michael…

És a színek, amik befolyásolják mindenki hangulatát, még akkor is, ha tud róla, és akkor is, ha nem.

PL. Türkiz kék, Lila, Pipi Sárga, Olaj Zöld, Vér Narancs, és a titokzatos Fekete…

 

És igen! A legfontosabb, a művészet volt, amire sokáig a gazdag kiváltságosok passziójaként tekintettem, és minden embert irigykedve néztem, honnan képes az a sok csoda kibújni belőle, amit mások megcsodálhatnak!

  

Amikor elkezdtem masszírozni, rájöttem, hogy milyen jó hatással van rám, ha rajzolgatok, és közben zenét hallgatok… Mindenkinek teljes szívemből ajánlom ezt a fajta kikapcsolódást, ha, meg akar nyugodni, vagy csak egyszerűen el akar bújni a háborgó világ elől!

 

                                                                                  ................................. 


 

Itt most le kell írjam, hogy a kronológiát felrúgva, térben és időben előre, és vissza fogok ugrálni a lapokon.

Persze próbálok az érthetőség sima talaján maradni, és hiszem, hogy a kedves olvasó élményét ezek a tények nem befolyásolják majd, és a történet nem fog csorbát szenvedni!

 

EGY 27 ÉVES FOCISTA!

 

(Soha nem értettem miért kell annyira, ízekre szedni valamit, ami pedig csak úgy működik igazán jól, ha komplett!
Sokszor nézem Gordon főzőiskoláját, és látom, hogy mennyire mesterien (és bátran) használ olyan belevalókat kreációiba, amiket mi, emberek soha nem párosítanánk össze. Ő megteszi, és mi lesz belőle? Egy CSODA!

És amikor megízleled, a legkevésbé sem vagy kíváncsi arra, hogy mit rakott bele - sokkal inkább arra, hogy van - e még belőle - Neked!) 
 

 

 „A szépség viszonylagos”! – mondanak néha ilyen ostobaságokat az emberek, de a kivételek mindig erősítik a szabályt. Mert a kellemes hang és test;  együtt igazán tökéletes tud lenni!

 

Aznap délelőtt, amikor megismertem ezt az embert, dühöngtem, mert egy bejelentkezett vendégem „elfelejtett megjelenni”!

                             Káromkodva ültem a konyhában, amikor megcsörrent a telefonom.

És tudnotok kell, ő volt az egyetlen férfi, aki a pályafutásom alatt megkérdezte… - Hölgyem, tud ön masszírozni? – hallottam a kardinális kérdést, mert semmire nem volt kíváncsi abból, amit a többi férfiak szeretettek feszegetni.

Az első emeleten volt a lakásunk - és ha lementem fél emeletet - simán láthattam, ki is az, aki belépett a kapunk alá.

Soha nem tettem még addig ilyet, de akkor (egyetlen egyszer) kíváncsi voltam, ki érkezik hozzám. Egy rövidnadrágos, kopaszra borotvált fej csattogott felfelé a lépcsőn - drága papucsban.

Izgatott lettem a látványától, ellentétben vele; aki, maga volt a megtestesült Buddha. A „büdös bogár” élvezte, hogy egy nála idősebb nő zavarban van mellette.

Sok tökéletes testet láttam már életemben, de az övé, valamiért magasan verte az összes többit! Teljesen készen lettem ettől, és totál meg voltam illetődve attól, amikor a levezetésre kerülhetett volna a sor. Érthetően, meg sem fordult a fejemben, hogy ezt előre megkérdezzem tőle, egyszerűen csak megtettem neki és kész!
 

                                                            ( És én, abban a pillanatban el voltam veszve!)

A masszázs után, sokáig beszélgettünk. Érdeklődő volt, ő bezzeg titokzatos maradt… én pedig a fellegekben jártam amikor elment, mert mellette érdekes nőnek éreztem magamat.

                                               ......................

                      Egy drogos voltam, és ez a drog a munkám volt!
 

Képes voltam egy telefonhívás után, mindenkit faképnél hagyni…és indulni, mert nekem ez nem munka volt, hanem a SZERELEM!

Minden áldott nap a dolgoztam - ha mégsem - akkor szenvedtem! Zúgolódó barátaimat az élményeimmel kárpótoltam, és ők szívesen hallgatták azokat, és én minden szégyen nélkül ecseteltem a velem történt sztorikat!

Egyre bátrabb lettem, mert az érzés bennem egy olyan nőt alakított ki, akit eddig még nem ismert senki sem a környezetemben.

                                                                                .....................................

A focista vendégem újra megjelent, és minden úgy zajlott, ahogy az első alkalommal. Most azonban, a masszázs végén enyelegtünk egy kicsit; de hogy hogyan jutottunk idáig… azt még a mai napig sem tudom elképzelni.

Szinte beleolvadtam a karjaiba, úgy ahogy az életemben még soha senkiébe, és nem voltak gátlásaim, mert biztonságban éreztem magamat mellette.

 

Ő kéthetente meglátogatott, és bennem a köztes időben, folyton ez a mondat kattogott: „MINDEN ÁRON MEG KELL, KAPJAM ŐT”!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://folytatastovabbmegesmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr182587133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása